Zwevende deuren

Als toegangsdeur voor bijvoorbeeld een inloopkast of als ruimte verdeler is een zwevende deur een erg fraaie en praktische oplossing. Zo heeft uw kast met schuifdeuren of kamer geen geleiders nodig. Hierdoor komt uw kast of kamer er een stuk strakker uit te zien, doordat u geen optische onderbreking van de vloer ziet. Door de ruime keuze in materialen, kleuren, uitvoeringen en prijzen kunt u hiermee een mooi persoonlijk accent geven aan het interieur.

Zwevende schuifdeuren

Een zwevende schuifdeur kan gebruikt worden als kastdeur. Maar u kunt ook al uw minder mooie spullen achter een zwevende deur opbergen. Apparatuur zoals een wasmachine, droger of vaatwasser kunnen mooi achter een schuifdeur worden geborgen. Dit heeft ook een dempende werking, waardoor je nog minder last hebt van het geluid dat uw apparatuur produceert.

Daarbij is een schuifdeur ook een ideale oplossing als ruimteverdeler. Wanneer u een grote woonkamer heeft en hier twee ruimtes van wilt kunnen maken, kan dat heel gemakkelijk met een zwevende schuifdeur. Ook wanneer u dit weer terug wilt veranderen naar de oude situatie. Wanneer u in een studio woont, kan een schuifdeur in privacy veel verschil maken. Zo kan er van één ruimte bijvoorbeeld gemakkelijk een woon- en slaapkamer gedeelte worden gemaakt.

Naast dat dit enorm praktisch kan zijn, zijn zwevende schuifdeuren visueel erg aantrekkelijk!