Werkplek op maat

Wilt u zo praktisch mogelijk een werkplek inrichten op kantoor of in uw kantoorruimte thuis? Wij creëren met veel plezier en creativiteit de fijnste werkplek die past bij uw werk. Bij Het Kastenhuis vinden wij het belangrijk dat een werkplek praktisch, mooi en comfortabel is. En dat de werkplek een fijne sfeer creëert, waarbij rust en concentratie twee hele belangrijke elementen zijn die meespelen. Wanneer dit allemaal op orde is, kunt u op deze plek rustig, comfortabel en geconcentreerd aan uw werk zitten.

Wat zijn de mogelijkheden?

Aangezien iedereen zijn eigen kijk heeft op hoe een werkplek eruit hoort te zien, kijken wij samen met u naar het ontwerp en geven wij graag advies. Een belangrijk onderdeel bij het inrichten van een werkplek thuis is het ontwerpen van het werkbureau. We kijken graag mee naar wat voor materiaal u fijn vindt om op te werken. Ook kijken we naar de ideale hoogte, breedte en lengte. Dit stemmen wij dan ook af met de ruimte waarin het bureau komt te staan. Om het bureau leeg te houden hebben wij veel oplossingen om uw spullen in op te bergen. Dit kan bijvoorbeeld aan uw werkbureau worden gekoppeld of apart in een kantoorkast of op planken. Tot slot kunt u zelf bepalen wat voor kleuren de werkplek krijgt en hoe het wordt afgewerkt.

Voor inspiratie kunt u hieronder een aantal voorbeeldfoto’s bekijken. Mocht u meer informatie willen en eventueel de mogelijkheden vrijblijvend bespreken, neem dan gerust contact met ons op.