Wasmachine kast

Kast voor wasmachine en droger nodig? Het Kastenhuis heeft de beste oplossingen als om het verbergen of afschermen van grote minder mooie apparaten gaat, zoals de wasmachine, droger of vaatwasser. Met onze kennis en expertise zorgen wij ervoor dat deze apparaten niet meer in het zicht staan en je storen met het geluid dat ze produceren, door onze wasmachine kasten op maat.

Om een beeld te krijgen kunt u de afbeeldingen met wasmachine kasten hieronder bekijken.

Onze oplossingen zijn geschikt voor elke situatie. Met uw wensen en de beschikbare informatie over de ruimte en de apparaten ontwikkelen wij een passende oplossing voor u die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk is.

Wasmachine kast met schuifdeur

Zo zijn er veel mogelijkheden om uw apparaten zo netjes mogelijk weg te werken. Er zijn een aantal verschillende systemen beschikbaar. Zo kunt u kiezen voor een wasmachine kast met deur of met schuifdeur. De wasmachine inbouwkast kan op verschillende manieren worden ingedeeld. Zo is de oplossing van een kast voor de wasmachine en droger op elkaar erg populair. Ook kan de kast zo worden gemaakt dat de wasmachine en droger naast elkaar kunnen staan.

U kunt de inbouwkast visueel aantrekkelijk laten maken door te kiezen uit ons ruime aanbod in kleuren en materialen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.