TV meubel op maat

De televisie is niet meer weg te denken uit ons interieur. Sommige mensen willen ‘m vooral niet zien staan, terwijl hij voor anderen niet groot genoeg kan zijn. Naast de televisie is de bijbehorende randapparatuur voor bijvoorbeeld de geluidsproductie minstens zo belangrijk. Er zijn mensen die een tv kast op maat laten maken om het televisietoestel uit het zicht op te kunnen bergen. Anderen kiezen er juist voor om het toestel op een meubel te plaatsen. Verder is het ook mogelijk om zowel het meubel als de televisie zelf zwevend op te hangen, zodat ze samen visueel en functioneel een eenheid vormt.

Zwevend TV meubel op maat

Een zwevend tv meubel op maat laten maken is een optie waar steeds vaker voor wordt gekozen. Een zwevend meubel oogt speels en houdt het interieur transparant. Het maakt niet uit of u het televisietoestel erop zet of het in combinatie met het meubel laat hangen. Een zwevend televisiemeubel is een van de meest praktische bijkomstigheden in uw interieur.

pag 096-097 pag 066-067

Staande televisie kast

U kunt uw meubel op maat ook staand laten uitvoeren, want een televisiekast moet natuurlijk wel bij de rest van uw interieur passen.

pag 074 pag 053

Aangezien televisietoestellen tegenwoordig steeds platter worden, is het mogelijk een kast te ontwerpen die veel ondieper is dan kant-en-klare kasten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ondiepe kast die doorloopt van de vloer tot aan het plafond. Zo ontstaat boven en onder het compartiment van de tv een zee aan ruimte waar u heel veel kleine zaken die nu overal in de weg liggen op kunt bergen. En dit is natuurlijk slechts een van de vele mogelijkheden.

De functionaliteit van een tv kast op maat

Uw tv kast op maat laten maken geeft u bij uitstek de kans om eens goed na te denken over de zaken die u allemaal nog meer een plekje wilt geven. Het is een mooie gelegenheid om structuur aan te brengen in uw interieur door het creëren van extra bergruimte. Vakken om flessen wijn in te leggen? Laatjes voor allerlei kleine dingen die moeten worden opgeborgen? Een lectuurkastje of lectuurvakken waar u kranten en tijdschriften in kwijt kunt? Herkent u dit? Laat uw creatieve gedachten maar eens gaan!

De mogelijkheden die Het Kastenhuis te bieden heeft

De uitvoering van een tv kast is even divers als de kastenprogramma’s die wij leveren. Onze ambachtelijke meubelmaker bedenkt voor elk niet-standaard probleem een passende oplossing. Want dat is de kracht van het Kastenhuis. U kunt kiezen uit vele soorten plaatmateriaal en -diktes, kleuren, structuren, vakken, laatjes en deuren. En alles wat niet standaard is, maken we zelf!

pag 046-047pag 038-039

De kosten

De grote verscheidenheid aan materialen, afmetingen en indelingen maakt onze op maat ontworpen tv kasten uniek. Daarom hanteren we ook geen vaste prijzen. Maar wij beloven dat we samen met u de meest optimale tv kast voor u ontwerpen die past binnen uw budget. Een tv kast op maat waar u tot in lengte van dagen plezier van zult hebben!