Slimme kinderkamers

Heeft u moeite met het vinden van een juiste inrichting van de kinderkamer? Kinderen horen natuurlijk in hun eigen kamer niet alleen te kunnen slapen, maar ook plezier hebben door te kunnen spelen. Om als kind veilig te kunnen spelen, is daar voldoende ruimte voor nodig. Is de kamer al niet zo erg ruim? Geen probleem! Bij Het Kastenhuis weten we hoe we van elke ruimte een slimme kinderkamer kunnen maken.

Uiteraard kan er samen worden bekeken met Het Kastenhuis hoe u de kamer wilt hebben ingericht en wat over wat voor elementen de kamer moet beschikken. Zo kunt u zelf de meubels, indeling, vormgeving kiezen en heeft u de prijs zelf in de hand. Graag denken wij met u mee over de beste oplossing!

Ruimte optimaal benutten

Door middel van slimme meubels als hoogslapers in combinatie met handige uitklapbare meubels die met elkaar in formaat zijn en efficiënt worden geplaatst, kunnen we de ruimte optimaal benutten. Daardoor kan er het ene moment getekend worden aan het bureau en het andere moment tover je de kamer om tot een ruimte waar makkelijk met de bestuurbare speelgoedauto kan worden gespeeld.

Daarbij wordt de ruimte ook op een duurzame wijze benut. Zo kunnen de aanpassingen door uzelf of uw kind naar wens worden gedaan. Wanneer uw kind bijvoorbeeld tiener begint te worden, zal hij of zij waarschijnlijk meer tijd moeten gaan besteden aan bijvoorbeeld huiswerk. Dan is het handig om de kamer zo in te richten dat er standaard een bureau klaar staat. Maar ook wanneer uw kind overdag gaat studeren en ‘s avonds een vriend uitnodigt, kan de ruimte weer gemakkelijk worden omgebouwd tot een ruimte waar je bijvoorbeeld bordspelletjes kunt spelen. Zo kunt u deze ruimte ook weer makkelijk van kinderkamer omtoveren tot tienerkamer.

Om een beetje een gevoel te krijgen bij hoe een slimme kinderkamer er ongeveer uitziet, kunt u dit filmpje bekijken.