Slaapkamerkasten op maat

Rust in de slaapkamer

 

Het is ontzettend belangrijk om rust in uw slaapkamer te creëren. De slaapkamer is tenslotte dé plek bij uitstek waar u wilt ontspannen en de dagelijkse beslommeringen even los wilt laten. Een goede slaapkamerkast op maat helpt u daarbij al een heel eind op weg. Want een slaapkamerkast biedt voldoende bergruimte om alle benodigdheden waarmee u er overdag en ’s avonds goed uit wilt zien een efficiënte plek te geven.

Uw garderobe, accessoires, beddengoed, tafellinnen en ander huishoudtextiel krijgen een vaste plek achter de prachtige deuren. En de volgende ochtend ligt alles klaar voor weer een nieuwe dag. U slaapt in een rustige en opgeruimde omgeving zodat u ontspannen de nacht in kunt gaan.

Oneindig veel uitvoeringen

 

De keuze begint al bij de deuren. Wilt u draaideuren, vouwdeuren, schuifdeuren of (als u bijvoorbeeld losse bovenkasten wilt) een combinatie? Daarbij komen dan nog de kaders en de vulling van die deuren: eindeloos veel materialen, kleuren en combinatiemogelijkheden. Zo kunnen we de ideale garderobekast voor u ontwerpen die u in gedachten heeft. De kastenprogramma’s waarmee wij werken gecombineerd met de kennis en ervaring van onze ambachtelijke meubelmaker maken iedere oplossing mogelijk.

U kunt kiezen uit vele stijlen en vormen: strak modern, klassiek strak, modern, verspringende vlakken, symmetrische vlakken, hardglazen deuren, deuren gedecoreerd of met stof bekleed, houtnerfstructuren in vele houtsoorten, mdf, stalen of aluminium sierlijsten en oneindig veel kleuren en kleurcombinaties. Van al onze slaapkamerkasten bestaat er altijd maar één: die van ú!

Budget

Omdat wij ons niet vastleggen op één programma maar er meerdere kunnen leveren en daarbij ook de oplossingen van onze eigen meubelmaker kunnen aanbieden, is er bijna geen vraag die wij niet kunnen beantwoorden. Óók budgettair gezien. Bij elke opdracht spannen wij ons in om niet alleen de mooiste en beste oplossing voor uw ideeën te vinden, maar bij de uitvoering ook aan uw budget te denken. Er is een slaapkamerkast op maat voor iedereen .

Comfort en schoonheid

De slaapkamerkasten van het Kastenhuis zijn gemaakt voor uw comfort en stralen schoonheid en functionaliteit uit. Een garderobekast gemaakt om jarenlang mee te gaan en waar u veel gemak van heeft. Onze kasten zijn daarom een verstandige aankoop en verhogen niet alleen het comfort in uw slaapkamer, maar ook de sfeer en de uitstraling.

De kosten

De grote verscheidenheid aan materialen, afmetingen en indelingen maakt onze slaapkamerkasten op maat uniek. Daarom hanteren we ook geen vaste prijzen. Maar wij beloven u dat we samen met u de meest optimale slaapkamerkast voor u ontwerpen die past binnen uw budget. Een slaapkamerkast waar u tot in lengte van dagen plezier van zult hebben!