Slaapkamerkasten op maat

Het allerbelangrijkste in uw slaapkamer is het creëren van rust. De slaapkamer is tenslotte de plek bij uitstek waar u de bekommernissen van de dag van u af wilt zetten. Een goeie slaapkamerkast helpt u daarbij al een flink stuk op weg. Want de kast heeft de bergruimte om alle benodigdheden  waarmee je er overdag en ’s avonds goed uitziet snel en efficiënt een plaats te geven.

Uw beddengoed en ander huishoudtextiel geeft u een vaste plaats achter de prachtige deuren. Uw garderobe, uw beddengoed, uw tafellinnen en accessoires; alles heeft zijn plek. U slaapt in een opgeruimde omgeving en de rust die nodig is om te ontspannen en de nacht in te gaan.

De kasten van het Kastenhuis zijn gemaakt voor uw comfort en voor het mooi. Een slaapkamerkast, gemaakt om héél erg lang mee te gaan en u tot in lengte van jaren tot gemak te dienen. Onze kastoplossingen zijn gezien die lengte van jaren een verstandige aankoop en verhogen niet alleen het comfort in uw slaapkamer, maar ook de sfeer en de uitstraling.

Slaapkamerkasten met schuifdeuren, of met draaideuren?

Het begint al bij de deuren; wilt u draaideuren, vouwdeuren, schuifdeuren of (als u bijvoorbeeld losse bovenkasten wilt) een combinatie?

En dan de kaders en de vulling van die deuren; eindeloos veel materialen, kleuren, en combinatiemogelijkheden precies zoals u uw ideale slaapkamerkast in het hoofd heeft. De kastenprogramma’s waarmee wij werken plus onze ambachtelijke meubelmaker maken iedere oplossing mogelijk.

U kunt kiezen voor strak modern, klassiek of robuust. Met verspringende vlakken, symmetrische vlakken, gedecoreerde deuren, hardglazen deuren, gedecoreerd of met stof bekleed, houtnerfstructuren in vele houtsoorten, MDF, stalen of aluminium sierlijsten, en oneindig veel kleuren en kleurcombinaties. Van onze slaapkamerkasten bestaat er altijd maar één: die van ú!

Budget

Doordat wij ons niet vastleggen op één kastenprogramma maar er meerdere leveren, en daarbij ook de oplossingen van onze eigen meubelmaker kunnen aanbieden, is er bijna geen vraag die we niet kunnen beantwoorden. Óók budgettair gezien. Wij spannen ons voor iedere klant in om niet alleen de mooiste en de beste oplossing voor uw ideeën te vinden, maar bij de uitvoering ook aan uw budget te denken. Er is een slaapkamerkast op maat voor iedereen.

Onze maatwerk slaapkamer kasten zijn door de grote verscheidenheid van de materialen, de grootte en de indeling lastig om op één prijs vast te leggen. Maar wij beloven u: we gaan samen met u op weg om voor úw budget de meest optimale oplossing te ontwerpen. Een slaapkamerkast op maat gemaakt waarvan u tot in lengte van jaren plezier zult hebben!

Kijk voor meer:

Bed en nachtkastjes | Draaideurkasten | Schoenenkasten | Schuifdeurkasten | Schuifdeurkasten op maat | Spiegels | Vouwdeurkasten | Zwevende-deuren

 

Kasten voor de slaapkamer zijn er natuurlijk in een onbeperkte variëteit, kwaliteit en soorten. Wij van het Kastenhuis gaan uit van het principe dat al onze leveranciers leveren op maat en instaan voor de kwaliteit.