Schuifdeurkast onder schuin dak

Heeft u een oplossing nodig voor opbergruimte, maar zit u met een schuin dak? Het Kastenhuis biedt de beste oplossingen met onze praktische schuifdeurkasten op maat. Met elke vorm kamer weten wij raad. Het maakt hierbij dus niet uit om wat voor afmetingen het gaat. Wij vinden het belangrijk dat we onze oplossingen kunnen aanpassen op uw wensen. Als u het praktisch en simpel wilt houden, stemmen wij het ontwerp hierop af en kunt u de prijs van de schuifdeurkast op maat zelf in de hand houden. Bent u meer op zoek naar een luxe schuifdeurkast? Dan pakken we graag voor u uit!Schuifdeuren op maat

Dé steeds populairder wordende schuifdeuren zijn praktisch en geschikt voor ruimten waarvoor een draaideur niet mogelijk is. Veel verschillende aanbieders bieden schuifdeuren aan in standaard formaten, maar wij hebben schuifdeuren op maat, die passen bij uw voorkeuren en geheel naar eigen wens kunnen worden ontworpen.

Net als onze andere oplossingen, kunnen de schuifdeurkasten worden uitgevoerd in verschillende kleuren en materialen. Hierin valt ook te combineren. Een houten schuifdeurkast met een kunststof schuifdeur is geen enkel probleem. Heeft u al een kast onder een schuin dak? Dan kunt u bij ons ook alleen kiezen voor de juiste schuifdeur op maat.

Heeft u een andere oplossing nodig die wij hier en op de andere pagina’s niet benoemen? Wij denken graag met u mee! Neem daarom gerust contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.