Schuifdeurkasten op maat

Ideale oplossing

Schuifdeurkasten op maat zijn in veel gevallen de ideale oplossing om de beschikbare ruimte voor een kast zo efficiënt mogelijk in te vullen. Zo’n schuifkast kan al in een klein hoekje worden ingebouwd. Maar ook als het om grote wanden gaat, is de schuifdeurkast een ideale oplossing. Net als bij elke kast gaat het bij een kast met schuifdeuren natuurlijk om de opbergruimte. Maar door het grote oppervlak van de deuren is de kast tevens sfeerbepalend in uw interieur.

Oneindig aantal uitvoeringen

Gelukkig zijn onze schuifdeurkasten op maat verkrijgbaar in een oneindig aantal uitvoeringen. U kunt daarbij denken aan het toegepaste materiaal, de kleuren, de decors, de ophanging, de verlichting, het interieur van de kast en opbergaccessoires. Maar bijvoorbeeld ook aan het gebruik van spiegels, die de ruimte groter laten lijken, en de grote variatie in stijlen die door toepassing van schuifdeuren kan worden geaccentueerd.

IMG_1638 (640x480)IMG_1637 (640x480)

Uiterlijke kenmerken

De schuifdeuren bieden oneindig veel mogelijkheden: strak modern, klassiek strak, modern, verspringende vlakken, symmetrische vlakken, gedecoreerde deuren, hardglazen deuren, houtnerfstructuren in vele houtsoorten, mdf, stalen of aluminium sierlijsten en oneindig veel kleuren en kleurcombinaties. Uw schuifdeurkast is vrijwel altijd prominent aanwezig in de ruimte. Het is dus zaak goed over de uitvoering ervan na te denken. Wij denken graag met u mee.

Welke techniek?

Het is erg belangrijk het juiste loopwerk te kiezen, zeker wanneer het grote schuifdeuren op maat betreft. Het Kastenhuis levert zwevende en rollende deuren. Verder kunt u kiezen uit schuifdeuren op maat met zachte terugloop of met demping. Wij bieden u de meest perfecte oplossing voor uw situatie. Onze ambachtelijke werkwijze staat garant voor een perfecte technische uitvoering van de schuifdeurkast.

WP_20160323_11_12_35_ProWP_20160323_11_12_05_Pro

Toepasbaarheid

Schuifdeurkasten op maat worden naadloos geïntegreerd in uw bestaande interieur. Voordat wij met de productie beginnen, tonen wij u een computeranimatie van de ruimte waarin de nieuwe schuifdeurkast is gemonteerd. Het maakt daarbij niet uit of het een toepassing in de hal, de woonkamer, de slaapkamer of het kantoor betreft. Het is groot een voordeel dat u het effect van uw keuze vooraf kunt zien, want een schuifdeurkast is prominent in uw interieur aanwezig en gaat lang mee.

Binnenwerk

Achter de prachtige kastdeuren gaat het binnenwerk schuil. En dat is waar het bij een schuifdeurkast natuurlijk allemaal om draait. Het binnenwerk kent oneindig veel variatiemogelijkheden; voor elke behoefte een passende oplossing. Veel hangruimte? Meer legplanken? Ladeblokken, afsluitbare delen, speciale vakken voor riemen, dassen of schoenen? U geeft alles achter de kastdeuren een van tevoren bedachte plek. Zo heeft u uw sokken, onderkleding, papieren, klappers, archiefdozen, kinderspeelgoed en seizoensbenodigdheden altijd onder controle en tevens uit het zicht. Schuifdeurkasten op maat zijn mooi, functioneel en efficiënt.

schuifdeurkast24schuifdeurkast_opmaat01

Plaatsing

Onze materialen komen deels uit de deurenprogramma’s van onze leveranciers, maar kunnen worden aangepast door onze eigen vakmensen. Wij werken met ambachtelijke meubelmakers die vrijwel iedere aanpassing kunnen realiseren. Een schuifwand onder een schuine wand bijvoorbeeld is iets dat regelmatig voorkomt. Wij lossen dat probleem perfect voor u op.

De kosten

De grote verscheidenheid aan materialen, afmetingen en indelingen maakt onze op maat ontworpen kastenwanden uniek. Daarom hanteren we ook geen vaste prijzen. Maar wij beloven dat we samen met u de meest optimale kastenwand voor u ontwerpen die past binnen uw budget. Een schuifdeurkast op maat waar u tot in lengte van dagen plezier van zult hebben!