ONZE SCHUIFDEUREN OP MAAT

SCHUIFDEUREN OP MAAT

De schuifdeur kasten op maat die wij leveren komen hoofdzakelijk van het merk Noteborn. We kunnen de meest uiteenlopende schuifdeuren op maat leveren. Klein, groot, bodem-rollend,hangend, met- of zonder profiel, met kunststof decor, heel veel soorten- en kleuren glas, rechte deuren of afgeschuind voor onder een dak. De schuifdeurkasten op maat zijn allemaal te voorzien van soft close. Onze deuren passen even goed in het wooninterieur, het kantoor, de zolder of in de kelder. Door de variatie in materialen en de combinaties die daarmee mogelijk zijn is iedere deur uniek. Overigens zijn de deuren ook allemaal alleen als deur en schuifwand te leveren vóór een bestaande kast

De levertijd ligt doorgaans tussen de 5 en de 8 weken. De deuren worden geleverd en gemonteerd door de firma Guido Hessels, onze langjarige partner voor montage- en meubelmakerswerk. Op de loopsystemen krijgt u maar liefst 10 jaar garantie.

DE BASISCOLLECTIE SCHUIFDEURKASTEN

De basis van onze collectie schuifdeurkasten bestaat uit de programma’s NanoPlus,  Matrix en Pure. De deuren bestaan allemaal uit een profiel met daarin vastgezet een melamineplaat of glas. De platen en het glas kunnen worden uitgevoerd in een enorm aantal kleuren en decors. Ook spiegels of gelakt glas in vrijwel alle RAL kleuren behoren tot de mogelijkheden. Het verschil van de drie programma’s zit hem vooral in het profiel. De maximale afmetingen van de deuren in NanoPlus en Pure is 1500 x 2780 millimeter.  In Matrix leveren we deuren van 1500 x 3200 millimeter.

Een deur van 1000 x 2780 millimeter kunnen we aanbieden vanaf € 260,00.

nano-profildetail

Nano PLus-deuren kunnen in aluminium en in RVS-look

nano-rvs-1

Nano Plus met een RVS-look

matrix-profiel

Matrix het meest toegepaste profiel, zeer geschikt voor hoekkasten

matrix-detail-1

Matrix is leverbaar in aluminium en in brons

pure-profiel

Pure is een zeer elegant en dun profiel

PROFIELLOZE DEUREN ‘MATCH’ EN ‘MATCH-COUNTRY’

Match deuren hebben geen profiel rondom en zijn standaard uitgevoerd in een gladde plaat. De deuren worden geleverd met een spansysteem om ze op de plaats van bestemming makkelijk te kunnen stellen. De maximale afmeting is 2790 x 1000 millimeter. Naast de 7 standaardkleuren zijn ze ook leverbaar in een scala van andere kleuren en decors. Bij deze schuifdeuren op maat kunt u kiezen uit verschillende grepen.

Het Match Country programma is gebaseerd op een deur met vakverdeling. In de vakken kunt u meerdere materialen, kleurstellingen en decors met elkaar combineren. Deze combinatiemogelijkheid stelt u in staat hele stilistische, karakteristieke- en  landelijke effecten te bereiken, uitstekend passend bij de bestaande deuren in karakteristieke- en zelfs antieke gebouwen en interieurs.

De standaarddeur in Match Country kan worden uitgevoerd in 4 kleuren. De terugvallende panelen in Match country kunnen van hetzelfde materiaal zijn maar ook van gelakt glas als contrast. U kunt kiezen uit ruim 40 kleuren.

Alle Matchdeuren zijn opgebouwd uit verschillende plaatdiktes en voorzien van luchtkamers tegen het kromtrekken.

 

match-2 match-country-1 match-country-3 match-country-7

PROFIELDEUR ‘VICEVERSA 55’

De Viceversa 55 deur wordt gemaakt op basis van een profiel van 55 mm breed. In de standaarduitvoering heeft u de keuze uit vier houtdecors. De Viceversadeur wordt daarnaast vaak toegepast als toegangsdeur van een inloopkast in een uitvoering met gematteerd glas. Viceversa 55 is verder leverbaar in alle decors en glasvullingen uit onze collectie, tot 1500 mm breed en een maximale hoogte van 2790 mm.

viceversa55_houtcortinazwart-inloop-1

‘COUTURE’ DE SUPER ELEGANTE DEUR

Schuifdeurkasten op maat, voorzien van Couture deuren ogen extra elegant.  Couture deuren zijn altijd van glas en het profiel is voor het oog maar nauwelijks aanwezig. Het glas kan geleverd worden in glanzende en matte uitvoering, in maarliefst 40 kleuren en in afmetingen tot maximaal 1500 mm breed en 2950 mm hoog. De deurgrepen zijn eveneens in diverse kleuren leverbaar. De deuren kunnen verder bodemrollend of hangend uitgevoerd worden, en het is mogelijk de deuren aan twee kanten van twee verschillende soorten glas te voorzien waardoor Couture ook zeer geschikt is als doorgangsdeur tussen twee totaal verschillend ingerichte ruimten. Al deze features maken van Couture een haast minimalistische deur die uitstekend past in een designomgeving.

IMG_1638

IMG_1637

ITALIAANSE ALLURE MET ‘CURVE’

Een garderobekast, een kastenwand of een schuifdeurkast met Curve deuren heeft meteen een Italiaanse uitstraling. Het glas waarmee de deuren zijn gemaakt wordt facet geslepen aan de randen en niet in- maar op het profiel bevestigd. Het profiel is in aluminium of in anolux, een materiaal met een licht-bronzen kleur, leverbaar. De Curve deuren worden gemaakt tot een maximale afmeting van 1500 x 2970 mm. De fijnzinnige Curve deuren geven iedere ruimte in uw interieur allure en een vernieuwende uitstraling.

curve-wit curve-10

GROOT DENKEN MET ‘SPLIT’

Grote ruimtes vragen om grote oplossingen. En daarom hebben wij Split in ons programma. Eén deur in het Split programma heeft een maximale afmeting van maarliefst 2900 x 3050 mm.. Met twee deuren kunt u dus bijna 6 x 3 meter overspannen. De deuren zijn in segmenten verdeeld. Daardoor kunt u voor de vulling van dat enorme oppervlak gebruik maken van verschillende materialen en kleuren. U sorteert daarmee een maximaal effect in de ruimte waar u Split toepast. Van glas tot stof, van gelakt in iedere RAL kleur, tot gedecoreerd; met een Split deur creëert u moeiteloos een sfeerbepalende, decoratieve maar ook   persoonlijke wand.

halkast01

DE DERDE DIMENSIE HEET ‘SEDIMENTI’

Sedimenti  schuifdeuren voor  een kastenwand, een inloopkas, een kleerkast of een inbouwkast geven letterlijk een nieuwe dimensie aan de ruimte, want Sedimenti deuren zijn driedimensionaal opgebouwd.  Sedimenti is namelijk opgebouwd uit meerdere lagen die elk ook uit verschillende materialen, kleuren en decoraties kunnen bestaan voor het maximale diepte effekt. Met Sedimenti heeft u ’t nieuwste van ’t nieuwste,  geeft u uw schuifdeurkast op maat een ongekende uitstraling en voorziet u het interieur van een weergaloze driedimensionale blikvanger.