BOEKENKAST OP MAAT

BOEKENKAST OP MAAT

Veel mensen zouden graag een boekenkast hebben, maar vaak blijft het bij de wens en praten alleen. Heel erg jammer, want een mooie boekenkast is niet alleen een efficiënt meubel  maar, gevuld met alle mooie boeken die een mens gedurende zijn leven verzameld, ook een sfeerbrenger in huis. De concepten voor boekenkasten die wij in ons assortiment hebben  bieden niet alleen ruimte aan boeken maar ook aan geïntegreerd beeld en geluid, aan een stukje opbergruimte met deuren of kleppen, een ladenblok of diepe opberglades voor de spullen van de kinderen bijvoorbeeld.  De concepten zelf, gekoppeld aan de ambachtelijke vaardigheden van onze vaste partner en montagebedrijf Guido Hessels, maken iedere oplossing mogelijk en geen vraag om een speciale toepassing blijft onbeantwoord. Bij het Kastenhuis bent u dus niet beperkt tot vaste maten, u kunt vrijuit fantaseren over de mooiste boekenkast in de beste materialen.

Een moderne boekenkast is ouderwets gezellig

Terwijl de digitale revolutie nog lang niet is uitgewoed willen steeds meer mensen een boekenkast op maat in huis. Niet zo vreemd natuurlijk want er zijn nog zoveel mensen opgegroeid met boeken, kranten en tijdschriften van papier. Wie met de geur van papier is groot geworden blijft er altijd van houden. ’t Ruikt zo heerlijk en het doet zo denken aan de warmte en gezelligheid van generaties mensen.

Wilt U meer weten over onze boekenkasten op maat?

pag 086-087 pag 076-077
pag 062-063 pag 033 IMG-20160510-WA0004 (800x800) pag 074 pag 068-069 boekenkast241 boekenkast03 boekenkast30 kast_onder_trap01 kast_schuindak02