Montage

De montage wordt uitgevoerd door vakkundige meubelmakers en monteurs die werken met behulp van hoogwaardige materialen en gereedschappen. Het kastenhuis werkt overwegend samen met het montagebedrijf Guido Hessels Interior. Door deze samenwerking zijn wij in staat om een breed scala aan montageopdrachten uit te voeren. Het Kastenhuis bedenkt en ontwerpt voor de klant en laat die ontwerpen fabriceren door gespecialiseerde bedrijven zoals Noteborn, Inquino, NovaMobili, Mocoba, Caccaro of Jesse.  Maar er zijn ook situaties waarin wij ons eigen ontwerp geheel laten maken in de eigen werkplaats van Hessels Interior. Het is juist voor ons een uitdaging om samen met de klant een oplossing te bedenken en deze dan ook daadwerkelijk uit te voeren. Onze monteurs werken secuur en netjes, ruimen alles op en maken de kasten schoon voordat zij met de klant de oplevering doen.

We laten Guido Hessels zelf aan het woord:

“Ik ben meubelmaker, ambachtsman. Van het begin tot eind bij het maken van een meubelstuk betrokken te zijn, daar ligt mijn passie.

Daarom ben ik de juiste partner voor project-opdrachten en voor de particuliere klant. Inspelen op specifieke wensen is voor mij een uitdaging.

Het Kastenhuis is al sinds jaren mijn vaste opdrachtgever in het plaatsen van hun maatwerkkasten. Want de finishing touch van een maatwerkkast vind pas plaats op de plek van de eindbestemming; bij u dus. Tot op de millimeter nauwkeurig.

Kennis van zaken en materiaal, gevoel voor stijl, oog voor detail, creativiteit, fulltime service en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding; daarmee ga ik samen met mijn team uw opdracht met plezier uitvoeren.”