Maatwerk kasten van Het Kastenhuis

Oplossing

Veel mensen denken bij maatkasten altijd in ‘problemen’, terwijl een maatwerk kast juist een ideale oplossing is! Tenzij u zelf een huis bouwt en alle specificaties in de hand hebt, komt u als u een nieuw huis betrekt altijd situaties tegen die om een oplossing vragen. Denk bijvoorbeeld aan: te weinig kasten, ouderwets ingebouwde kasten, kamers met vreemde hoeken, ruimtes met vreemde of schuine wanden. Begin daar maar eens aan.

Uitdaging

Voor het Kastenhuis is een dergelijke stand van zaken geen probleem maar juist een regelrechte uitdaging. Wij vervaardigen alle soorten maatwerk kasten. Rare hoeken, schuine wanden en alles wat nog meer denkbaar is nemen we op in het ontwerp met als resultaat: een strak uitgelijnde kast waarin deze problemen naadloos zijn weggewerkt en functioneel zijn gemaakt. Onze kasten op maat blinken uit in degelijkheid en vakwerk.

Werkwijze

Wij hanteren een unieke werkwijze. We maken gebruik van de kastenprogramma’s van onze leveranciers en hebben de vakkennis en handen van onze meubelmaker in huis! Met andere woorden: een maatkast betekent dat onze meubelmaker alle lastige hoeken en wanden in uw huis handmatig uitvlakt. Zo vormt de voorzijde van de kast een strak geheel en is het binnenwerk aan de ruimte aangepast. Pure en ambachtelijke maatwerk meubels!

Soorten kasten

Het maakt niet uit in welke ruimte u een maatwerk kast wilt laten maken. Wij zijn letterlijk overal in thuis. Wij ontwerpen en leveren vele soorten kasten: van woonkamerkasten, kantoorkasten, badkamerkasten, losstaande kasten, dressings, commodes, dressoirs, ladekasten, keukenkasten tot complete interieurs, inbouwkasten, inloopkasten, zolderkasten, kelderkasten, slaapkamerkasten, archiefkasten, uitstalkasten, wandkasten, schuifdeurkasten en draaideurkasten. Staat uw maatwerk kast er niet tussen? Gegarandeerd dat we ‘m voor u kunnen maken. Want maatwerk meubels maken is onze specialiteit.

Materialen

Onze op maat gemaakte kasten worden geleverd met als basis de kastenprogramma’s van onze leveranciers en ontworpen naar uw smaak en binnen uw budget. Binnen al deze programma’s kunt u kiezen uit een scala van materialen, variërend van massief hout, meubelplaten in verschillende dikten, mdf, acryl, glas, fineer, stof en verschillende structuren. We kunnen met kleuren spelen en beschikken over een uitgebreide serie accessoires die ingebouwd kunnen worden. Wij maken de mooiste maatkasten online.

Comfort

De maatkasten van het Kastenhuis zijn gemaakt voor uw comfort. Meubels die gemaakt zijn om jarenlang mee te gaan en waar u veel gemak van heeft. Onze maatwerk kasten zijn daarom een verstandige aankoop en verhogen uw woon- en leefcomfort.

De kosten

De grote verscheidenheid aan materialen, afmetingen en indelingen maakt onze maatwerk kasten uniek. Daarom hanteren we ook geen vaste prijzen. Maar wij beloven dat we samen met u de meest optimale maatkast voor u ontwerpen die past binnen uw budget. Een maatwerk kast waar u tot in lengte van dagen plezier van zult hebben!