Kledingkasten op maat

Een kledingkast op maat is heel persoonlijk, want ieders garderobe ziet er anders uit. En iedereen heeft zo zijn of haar eigen kleine passies en little secrets. Wat is er heerlijker dan een kleerkast op maat te bezitten die helemaal is afgestemd op uw eigen garderobe, kledinggewoontes en manier van opbergen. Een garderobekast waar u al uw kleding, schoenen, accessoires en persoonlijke benodigdheden in kwijt kunt zoals u dat wilt.

TEMPO ARMADI 2010_pag_106_107 TEMPO ARMADI 2010_pag_150_151

Uw favoriete indeling

Een standaard garderobekast is altijd voorzien van de klassieke hang- en legindeling. Daar is sinds de middeleeuwen niet veel aan veranderd. Een kledingkast op maat biedt u de mogelijkheid uw kleding en alles wat daarbij hoort een eigen opbergplek te geven. Elk onderdeel van uw garderobe ligt in de meest optimale conditie klaar voor gebruik. U bent voortaan nooit meer iets kwijt en ziet er in no-time onberispelijk uit.

schoenenrekken02 schoenenkast04

De binnewerkse uitvoering

De uitvoering van uw favoriete kledingkast op maat begint al in uw hoofd. Wilt u lades in de kast en wilt u ze graag achter de deur of juist direct uittrekbaar? Aparte bovenkastjes, glazen deuren, mdf-deuren, draaideuren, schuifdeuren, houtfineer of houtnerfstructuur, spiegels? U kunt het zo gek niet bedenken of wij bieden de juiste oplossing voor al uw wensen. Onze cross-overkastenprogramma’s en ambachtelijke werkwijze maken elke variatie mogelijk.

pag 087 pag 083pag 153

De buitenwerkse uitvoering

De buitenwerkse uitvoering van uw garderobekast op maat is enerzijds een kwestie van smaak, maar anderzijds ook een kwestie van de omgeving. Waar moet de kast staan, waarmee moet hij combineren? Wilt u een kledingkast die rustig opgaat in het geheel of juist een kast die een contrast creëert in uw interieur? Onze keuze in materialen, kleuren, structuren en combinatiemogelijkheden zal u doen duizelen!

kastaccessoires17 opberghulpjes01 uittrekrekken01

Accessoires

We bieden u daarnaast een enorm scala aan opberghulpjes die in uw kledingkast ingebouwd kunnen worden. Zo wordt uw kast een luxe en uitermate functioneel meubel waarin u alles wat u kwijt wilt overzichtelijk kunt opbergen. Al uw bovenkleding netjes gerangschikt. Opbergruimte voor uw onderkleding, sokken, kousen, riemen, dassen, schoenen en truien . Voor winter- en zomergebruik, met voldoende ruimte voor u en uw partner. Maatwerk, daar staan wij voor.

De kosten

De grote verscheidenheid aan materialen, afmetingen en indelingen maakt onze op maat ontworpen kledingkasten uniek. Daarom hanteren we ook geen vaste prijzen. Maar wij beloven dat we samen met u de meest optimale garderobekast voor u ontwerpen die past binnen uw budget. Een kleerkast op maat waar u tot in lengte van dagen plezier van zult hebben!