Kastverlichting

De mogelijkheden van kastverlichting zijn bij Het Kastenhuis ontelbaar. Het Kastenhuis kan in elke kast op subtiele wijze LED inbouwspots verwerken. Met de juiste LED kastverlichting zorgen wij ervoor dat jouw kast voldoende en op de juiste manier verlicht is. Of het gaat om een dressoir, een ladekast of een wandplank, voor elk type kast en voor elk materiaal hebben wij een oplossing in huis.

Een belangrijke afweging is wat voor sfeer je met het licht wil creëren. Zo heb je in eerste instantie de keus of je voor LED of halogeen wilt gaan. Halogeen is van zichzelf iets warmer van kleur. Voorheen was LED-verlichting koud en wit licht. Maar tegenwoordig is LED-verlichting ook al verkrijgbaar in mooi warm wit en ook nog eens in vele kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld extra accent geven aan de ruimte. Zeker als sfeer en bijverlichting wordt LED een belangrijk onderdeel in het toekomstige interieur.

LED of halogeen

LED en halogeen licht hebben zo zijn eigen voordelen. LED staat bekend om de energiezuinigheid en de hoeveelheid licht die het kan produceren. Halogeen is vergelijkbaar met de gloeilamp, maar het grote verschil tussen deze twee is dat halogene lampen meer rendement heeft. Dit wil zeggen dat de lamp van dezelfde hoeveelheid energie meer licht maakt. LED heeft dan ook weer een hoger rendement dan halogeen licht. Maar het grote voordeel van halogeen ten opzichte van LED, is dat halogeen lager zit in de prijsklasse.

Wij hebben wat betreft kastverlichting verschillende mogelijkheden om uw kast van sfeerlicht te voorzien. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kast? Neem dan contact met ons op door een bel me terug verzoek in te dienen. Indien u al weet waar u naar op zoek bent kunt u ook een offerte aanvragen.