Kastenwanden op maat

Wenst u een kastenwand op maat, dan kiest u bewust voor véél opbergruimte. Het is een meubel dat een zeer prominente plaats inneemt in uw interieur. Een wandkast plaatst u niet voor een korte periode. Het is een meubel dat heel lang meegaat en niet snel wordt vervangen. Een goede reden dus om goed na te denken over de indeling en uitvoering van de kast. Het Kastenhuis kan u daar perfect bij adviseren.

Kleur en/of oppervlaktestructuur

Moet de wand leven in het interieur brengen, of moet hij juist rust uitstralen? Mag het een vrolijke kleur zijn of kiest u liever een van de vele kleuren wit die er zijn, zoals sereen wit, ivoor, offwhite, roomkleurig, warm wit of koel wit. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de keuze uit de vele soorten houtfineer en de eindeloze kleurschakeringen in glasoppervlak, al dan niet gedecoreerd geëtst of van motieven voorzien. Uw kastenwand wordt tenslotte een uniek ontwerp.

Indeling

De indeling van uw kastenwand biedt een scala aan mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit deuren, hydraulische klepdeuren, schuifdeuren, lades en detailverdelingen binnen in de kast om hem functioneel van binnen en strak van buiten te maken. Ook heeft u de keuze uit verschillende plaatdiktes en verwerken wij schuine wanden en rare hoeken in het gebouw in het ontwerp. Met onze kastenprogramma’s, kennis, ervaring en ambachtelijk meubelmakersvakwerk maken wij van elke wand de ideale kastenwand op maat.

Ideale oplossing

Een kastenwand is een ideale oplossing voor mensen die kleinbehuisd zijn, voor kantoren en voor het verdelen van grote ruimtes. Bent u kleinbehuisd, dan is het voordeel dat er maar langs één wand ruimte van het vloeroppervlak wordt afgesnoept. Er wordt voldoende bergruimte gecreëerd zodat u verder geen kasten meer hoeft te plaatsen. Alle overige ruimte is beschikbaar voor uw zitmeubelen, de salontafel en de eethoek.

 

Het voordeel voor kantoren is evident: een kastenwand biedt veel bergruimte en de fraaie en strak gestylede deuren van de kastenwand geven het kantoorinterieur cachet. De efficiency van de dagelijkse werkzaamheden is erbij gebaat. Beschikt u over een grote ruimte, dan is een kast op maat een praktische ruimteverdeler die aan twee kanten bergruimte te over biedt.

Kasten met ronde deuren

Ronduit spectaculair zijn de kasten met ronde draaideuren van Nova Mobili. Dit programma biedt de mogelijkheid om zowel holle als bolle hoeken te maken. Daardoor kan er naar wens een golvende kastenwand worden gecreëerd die als een serpentine door de ruimte slingert. De unieke vormgeving en de kleuren waarin het programma leverbaar is, bieden onvermoede mogelijkheden voor spectaculaire oplossingen.

De kosten

De grote verscheidenheid aan materialen, afmetingen en indelingen maakt onze kastenwanden op maat uniek. Daarom hanteren we ook geen vaste prijzen. Maar wij beloven u dat we samen met u de meest optimale kast voor u ontwerpen die past binnen uw budget. Een kast op maat waar u tot in lengte van dagen plezier van zult hebben!