Image

boekenkasten op maat

Het Kastenhuis in Nuth is uw specialist voor boekenkasten op maat.


Een moderne boekenkast is ouderwets gezellig

Terwijl de digitale revolutie nog lang niet is uitgewoed willen steeds meer mensen een boekenkast op maat in huis. Niet zo vreemd natuurlijk want er zijn nog zoveel mensen opgegroeid met boeken, kranten en tijdschriften van papier. Wie met de geur van papier is groot geworden blijft er altijd van houden. ’t Ruikt zo heerlijk en het doet zo denken aan de warmte en gezelligheid van generaties mensen.

Boekenkasten zijn multifunctioneel

Bovendien zijn boekenkasten in het Nederlandse interieur per traditie niet alleen voor boeken. In heel veel Nederlandse huizen worden boekenkasten ook voor een deel gebruikt als bergmeubel en als decoratiewand. Want wat kun je ontzettend veel met een boekenkast op maat! En terwijl je de uitvoering van de kast prachtig kunt aanpassen aan het interieur heb je vooral die mooie levendige inhoud van boeken, albums, CD- en platencollecties, spelletjes, de TV die kan worden ingebouwd, kastjes om zaken in weg te bergen, ladenblokken en plekken voor uw mooiste beeldjes of verzamelingen.

Uitvoering

Uw boekenkast op maat kan worden uitgevoerd op zoveel verschillende manieren! Er is geen boekenkast gelijk, en dat is nou juist het mooie. Wat u laat maken heeft u alleen, exclusief en precies zoals u het in het hoofd had. We kunnen uit de verschillende programma’s van onze leveranciers kiezen uit een enorme hoeveelheid kleuren, verschillende materialen, plankdiktes en combinatiemogelijkheden met al of niet afsluitbare kastjes, ladenblokken en opberghulpjes.

Staand, hangend, of een boekenkast met deuren

Onze boekenkasten op maat  kunnen worden uitgevoerd met- of zonder deuren, tot aan het plafond, staand op de vloer of hangend aan de muur en als het moet ook onder een schuin dak. Alles kan, bijvoorbeeld ook diepteverschillen. De boekenkasten op maat die wij leveren zijn uniek.

Ambachtelijk en tóch bij de tijd

Ook al door onze ambachtelijke benadering zijn wij anders dan anderen. Onze boekenkasten zijn geen confectie maar wel gemaakt met behulp van bestaande programma’s aangevuld met ouderwets meubelmakerswerk. Vreemde hoeken, schuine muren, schoorstenen ingebouwde stopcontacten en digitale aansluitingen; voor het Kastenhuis allemaal geen probleem. We kunnen alles maken.

Budget

Doordat wij ons niet vastleggen op één programma maar er meerdere leveren, en daarbij ook de oplossingen van onze eigen meubelmaker kunnen aanbieden, is er bijna geen vraag die we niet kunnen beantwoorden. Óók budgettair gezien. Wij spannen ons voor iedere klant in om bij de uitvoering ook aan uw budget te denken.

De kosten

Onze boekenkasten op maat  zijn door de grote verscheidenheid van de materialen , de grootte en de indeling niet op één prijs vast te leggen. Maar wij beloven u: we gaan samen met u op weg om voor úw budget de meest optimale boekenkast te ontwerpen. Een boekenkast op maat waarvan u tot in lengte van jaren plezier zult hebben!

 

BEKIJK DIT FILMPJE


VRAAG OFFERTE AAN

Onze nieuwste aanwinst MOCOBA

Een boekenkast zelf plannen, zelf bouwen, zelf veranderen en zelfs zonder gebruik van gereedschap? Dat kan met het Regal System van Mocoba.

Met het merk Mocoba bieden wij u een boekenkast op maat die u zelf kunt samenstellen in diverse materialen en ook zelf kunt opbouwen. Uiteraard zijn onze monteurs ook ter beschikking tegen een vergoeding, maar in principe kunt u alles zelf. Online uw ontwerp maken en bestellen. Vervolgens haalt u de onderdelen bij ons op of wij brengen ze bij u langs. Zo simpel als wat. Planken en zijdes zijn afgewerkt in een hoogwaardig MDF voorzien van diverse melamine backings of in matlak. Bij de kast zit een eenvoudige montagehandleiding. Uiteraard kunt u ook bij ons in de showroom langskomen waar wij u kunnen adviseren en desnoods de kast voor u plannen en zelf komen monteren.
klik naar de site

Van boekenkast naar woonkamerkast

Van een boekenkast op maat naar een woonkamerkast op maat is voor ons, Het Kastenhuis in Nuth, maar een kleine stap.

wandkasten04Woonkamerkasten liggen veelal in het verlengde van boekenkasten. Vaak wordt het gecombineerd in dezelfde ruimte. Dan is het wel zo fijn als dit gemaakt kan worden in dezelfde lijn, materialen, kleuren en zelfs door dezelfde monteur. Bij Het Kastenhuis in Nuth maken wij beiden geheel op maat of beschikken wij over kastenprogramma's die door hun mogelijkheden alles te bieden hebben. Samen met ons professionele ontwerp- en montageteam zorgen wij voor een perfecte oplossing bij u thuis.
klik naar de site