Kasten met ronde deuren

Bent u nu eens op zoek naar echt iets anders, dan heeft onze leverancier Nova Mobili een wel zeer exclusieve oplossing, kasten met ronde deuren. Als een van de weinige producenten wereldwijd maken zij ronde deuren voor uw slaapkamerkasten. De deuren worden in aparte mallen gebogen tot kwartronde deurpanelen. Deze zijn bol of hol. Op deze wijze kunt u uw garderobekast op de slaapkamer een bijzonder karakter geven.

U kunt afsluiten met een  kwartronde deur, waardoor de diepte van de kast een stuk sierlijker wordt vormgegeven. Vervolgens kunt u ook de ronde deuren gebruiken in een hoek of om een hoek. Eindeloos door bouwen is op deze manier voor iedereen bereikbaar. Ook een vrijstaande kast is op deze manier te realiseren. Een kast, vrij in de ruimte geheel ingedeeld conform uw eigen wensen.

kast-met-ronde-hoeken-Nova-Mobili

Kast met ronde deuren van NovaMobili. Afsluiten met kwartrond of door bouwen in een hoek.

kast met ronde deuren

Kast met ronde deuren, vrij in de ruimte van NovaMobili. Ook te zien in onze showroom bij Het Kastenhuis in Nuth.

Novamobili kasten

De Nova Mobili kasten zijn er in vele uitvoeringen. Behalve bovenstaande kasten kunt u natuurlijk ook de rechte kasten gebruiken. U kunt kiezen uit draaideuren, vouwdeuren en of schuifdeuren. Men biedt een groot scala aan maatvoeringen in hoogte, breedte en diepte, maar u kunt ten alle tijden afwijken. Tegen een geringe meerprijs worden de kasten geheel op maat in de fabriek voor u gemaakt.

Nova Mobili werkt met melamine interieurs. De buitenkant van de kasten kunnen echter behalve in melaminedecoren ook in mat lak en hoogglanslak. Sommige deuren zijn zelfs uitvoerbaar met spiegels en of gelakt glas. De interieurindelingen zijn geheel naar eigen smaak in te delen.

Bij Het Kastenhuis helpen wij u graag en vrijblijvend met een ontwerp van een kast op maat voor uw slaapkamer. Met onze tekenprogramma’s kunnen wij u een vrij realistische schets maken. Uiteraard onderbouwen wij dat met een offerte op maat.