Een kast op maat laten maken

Veel mensen denken bij kasten op maat in ‘problemen’, terwijl een kast op maat juist een oplossing is! Want, tenzij u zelf een huis bouwt en alle specificaties in de hand hebt, komt u bij het betrekken van een huis altijd dingen tegen die om een oplossing vragen. Veel problemen zijn: te weinig kasten, ouderwetse ingebouwde kasten, kamers met vreemde hoeken, ruimtes met vreemde of schuine wanden. Begin daar maar eens aan.

v d Hoeven 006 (640x480)Lenssen (7) (480x640)

Voor het Kastenhuis is een dergelijke stand van zaken geen probleem maar een regelrechte uitdaging. Alle soorten kasten worden op maat gemaakt; rare hoeken, schuine wanden en wat er nog meer denkbaar is nemen we op in het ontwerp en aan het eind van het verhaal heeft u een strak uitgelijnde kast waarin dat soort problemen naadloos zijn weggewerkt en functioneel zijn gemaakt. Onze kasten op maat blinken uit in degelijkheid en vakwerk.

Klant in Eijsden (586x390) k 019 (640x480)

Werkwijze bij een kast op maat

Want wij hanteren een unieke werkwijze; we maken gebruik van de kastenprogramma’s van onze leveranciers en  we hebben de vakkennis en de handen van de meubelmaker in huis! Met andere woorden: een op maat gemaakte kast betekent dat onze meubelmaker alle lastige hoeken en wanden die in uw huis voorkomen handmatig uitvlakt zodat u aan de voorzijde een strak geheel krijgt en een aan de ruimte aangepast binnenwerk. Pure ambachtelijkheid!

k 015 (640x480)

De mogelijkheden in ontwerp

In welke ruimte u ook een kast op maat wilt laten maken; wij zijn letterlijk overal in thuis. We leveren woonkamerkasten, kantoorkasten, badkamerkasten, losstaande kasten, dressings, commodes, dressoirs, ladekasten, keukenkasten, tot complete interieurs, inbouwkasten, inloopkasten, zolderkasten, kelderkasten, slaapkamerkasten, archiefkasten uitstalkasten wandkasten, schuifdeurkasten, draaideurkasten. Staat uw kast op maat er niet tussen? Gegarandeerd dat we ‘m kunnen maken. Want kasten op maat is onze specialiteit.

DSC00010 (640x480) DSC00011 (640x480)

Onze kasten  op maat gemaakt worden geleverd met als basis de kastenprogramma’s van onze leveranciers. Al naar gelang uw smaak en uw budget. Binnen al die programma’s kunnen we kiezen uit een scala van materialen variërend van door en door hout, meubelplaat in verschillende dikten, MDF,  Acryl,  glas, fineer, stof en verschillende structuren. We kunnen met kleuren spelen en beschikken over een enorme serie accessoires die kunnen worden ingebouwd om van uw kast een maximaal functionele kast op maat te maken.

k 019 (640x480) de Vries (5) (640x480)

De kasten op maat van het Kastenhuis zijn gemaakt voor uw comfort. Meubels, gemaakt om héél erg lang mee te gaan en u tot in lengte van jaren tot gemak te dienen. Onze kasten op maat gemaakt zijn, gezien die lengte van jaren een verstandige investering in comfortabel wonen en leven.

De kosten van een kast laten maken

Kasten op maat zijn door de grote verscheidenheid van de materialen , de grootte en de indeling niet op één prijs vast te leggen. Maar wij beloven u: we gaan samen met u op weg om voor úw budget de meest optimale kast op maat in uw situatie te ontwerpen. Een kast op maat waarvan u tot in lengte van jaren plezier zult hebben!