Inloopkasten op maat

Een inloopkast op maat is de ultieme droom van bijna elke vrouw, maar ook van menig man. Dat is terecht, want een inloopkast is een echte verrijking van uw huis. Deze kasten verhogen het comfort en horen bij een ‘relaxed’ leven. Een luxe die de prijs die u ervoor betaalt vaak ver te boven gaat.

Kast op maat laten maken

De inloopkast op maat, ook wel een kastenkamer genoemd, is een kast die u vanuit de slaapkamer direct binnen kunt lopen. Onze ambachtelijke werkwijze zorgt ervoor dat wij de diverse kastenprogramma’s die we leveren naadloos kunnen aanpassen aan de ruimte die u als inloopkast beschikbaar heeft. We maken namelijk niet alleen gebruik van de kastenprogramma’s van onze leveranciers, maar passen het ontwerp indien nodig geheel handmatig aan uw specifieke situatie aan.

pag 166-167 classic-interieur-2

Mocht er een kleine bouwkundige aanpassing nodig zijn om de aansluiting van uw slaapkamer op de inloopkast te realiseren, dan hoeft u hiervoor niet apart een aannemer in te schakelen. Ook hierin adviseren wij u vakkundig en zorgen vervolgens voor de uitvoering. Stelt u zich eens voor: de hele operatie in één hand zonder afstemmingsproblemen.

De mogelijkheden

Onze enorme ervaring op het gebied van inloopkasten op maat resulteert in uitgekiende ontwerpen. We kunnen putten uit een groot aantal verschillende kastenprogramma’s. Per programma heeft u weer de keuze uit vele verschillende kleuren, structuren, afwerkingen en accessoires. Wij zetten uw ideeën en wensen om in een concreet ontwerp en voeren dat tot op de millimeter nauwkeurig uit.

Kastaccessoires

Een inloopkast op maat van het Kastenhuis kenmerkt zich door de grote variatie aan accessoires. Tientallen rekjes, vakjes, laatjes, leg- en hangsystemen, vast en/of uittrekbaar, maken het mogelijk uw kastenkamer helemaal te finetunen op de manier die bij u past. Wij kunnen u daarnaast ook als geen ander adviseren over de fantastische mogelijkheden die dit soort kasten te bieden heeft. Want hoe mooi een inloopkast ook is om mee te pronken; het gaat tenslotte om de functionaliteit.

inloopkast12draaideurkast08

Kastdeuren op maat

Een inloopkast kan worden uitgevoerd met een breed scala aan deuren. Ingebouwd in de beschikbare ruimte kunt u kiezen voor draaideuren, schuifdeuren, open kasten of een combinatie van beide. Hang- en legsystemen tot en met garderobestangen die naar buiten kantelen maken uw garderobe makkelijk bereikbaar. Alles is functioneel geordend en klaar voor gebruik. Een afdeling voor u, een afdeling voor uw partner. Opbergruimte voor uw linnengoed, speciale lades voor de kinderen, voor zomer- en wintergoed. Alles is mogelijk. Deze kasten zijn een aanwinst voor het leven.

De kosten

De grote verscheidenheid aan materialen, afmetingen en indelingen maakt onze oplossingen op maat uniek. Daarom hanteren we ook geen vaste prijzen. Maar wij beloven u dat we samen met u de meest optimale inloopkast van uw dromen voor u ontwerpen die past binnen uw budget. Een inloopkast waar u tot in lengte van dagen plezier van zult hebben!