Inbouwkasten op maat

Een inbouwkast op maat staat bovenaan het wensenlijstje van bijna elke vrouw, maar ook van menig man. Dat is terecht, want een inbouwkast is een echte aanwinst voor uw huis. Een kast die wordt ingebouwd, verhoogt het comfort en geeft u het gevoel dat u een ‘relaxed’ leven leidt. Een luxe die de prijs die u ervoor betaalt vaak ver te boven gaat.

draaideurkast08 inloopkast12

Een oplossing naar wens

De werkwijze van het Kastenhuis sluit nauw aan bij wat inbouwkasten in wezen zijn: kasten die worden ingebouwd in een vrije ruimte in het huis, meestal grenzend aan of in ieder geval dicht bij de slaapkamer. En dat is lang niet altijd een ruimte die ervoor is gemaakt. Onze ambachtelijke werkwijze zorgt ervoor dat wij de diverse kastenprogramma’s die we leveren naadloos kunnen aanpassen aan de ruimte die u beschikbaar heeft. U hoeft niet te verbouwen, wij bouwen de kast in!

Klant in Eijsden (586x390)

Onze enorme ervaring op het gebied van inbouwkasten op maat resulteert in uitgekiende ontwerpen. We kunnen putten uit een groot aantal verschillende kastenprogramma’s. Per programma heeft u weer de keuze uit vele verschillende kleuren, structuren, afwerkingen en accessoires. Wij zetten uw ideeën en wensen om in een concreet ontwerp en voeren dat tot op de millimeter nauwkeurig uit.

1 030 (480x640) WP_20150413_09_20_47_Pro (450x800)

Kastaccessoires

Een inbouwkast op maat van het Kastenhuis kenmerkt zich door de grote variatie aan accessoires. Tientallen rekjes, vakjes, laatjes, leg- en hangsystemen, vast en/of uittrekbaar, maken het mogelijk uw kast helemaal te finetunen op de manier die bij u past. Wij kunnen u daarnaast ook adviseren over de keuze van de verlichting, zoals TL, spotlight of LED, en vertellen u graag alles over de fantastische mogelijkheden die een inbouwkast biedt. Want hoe mooi een kast op maat ook is om mee te pronken; het gaat tenslotte om de functionaliteit.

IMG-20160510-WA0000 (800x800) IMG_2631

Inbouwkasten met schuifdeuren

Een inbouwkast kan worden uitgevoerd met een breed scala aan deuren. Ingebouwd in de beschikbare ruimte kunt u kiezen voor deuren, open kasten of een combinatie van beide. Hang- en legsystemen tot en met garderobestangen die naar buiten kantelen maken het mogelijk dat u uw garderobe op een hoogst comfortabele manier kunt ordenen en deze klaar voor gebruik is. Een afdeling voor u, een afdeling voor uw partner. Opbergruimte voor uw linnengoed, speciale lades voor de kinderen, voor zomer- en wintergoed. Alles is mogelijk. Uw inbouwkast op maat is een aanwinst voor het leven.

De kosten

De grote verscheidenheid aan materialen, afmetingen en indelingen maakt onze op maat ontworpen inbouwkasten uniek. Daarom hanteren we ook geen vaste prijzen. Maar wij beloven dat we samen met u de meest optimale inbouwkast voor u ontwerpen die past binnen uw budget. Een inbouwkast op maat waar u tot in lengte van dagen plezier van zult hebben!