Het Kastenhuis

Marktleider

Frans Stoffels is kastenspecialist en heeft  meer dan 40 jaar ervaring. Met Het Kastenhuis is Frans dé marktleider in maatwerk kasten en kastensystemen in Limburg.

Het assortiment maatwerkkasten

Het assortiment in kastensystemen is heel breed en omvat naast linnenkasten en schuifdeurkasten een scala van oplossingen voor de woonkamer, de slaapkamer, het kantoor, de keuken, de badkamer, de gang, de hal, onder trappen en op zolder. Er zijn tal van functionele kasten als boekenkasten, tv kasten, hangende kasten en inloopkasten. Bepaalde kastsystemen zij zeer geschikt voor kantoortoepassingen.

Een merkkast voor ieders budget

Doordat het assortiment niet alleen A merken als Noteborn en Nova Mobili kent maar ook een groot aantal alternatieve merken, is er voor ieders wens en ieders budget een oplossing. Het Kastenhuis zoekt altijd een oplossing die past bij uw vraag én bij uw budget. We leveren niet alleen maatwerk in het product maar ook in het kostenplaatje. Wij denken met u mee; wij zijn niet voor niets een kastenspecialist.

Eindeloos veel accessoires

Het aantal accessoires is eindeloos. Tientallen rekjes, vakjes,  laatjes, leg-  en hangsystemen, vast en/of uittrekbaar maken dat onze  kastensystemen  helemaal te fine-tunen zijn naar uw persoonlijke wensen. Wij adviseren u als geen ander over de fantastische mogelijkheden van  een kastensysteem. Daarom staan wij bekend  als kastenspecialist.  Door een mooi kastsysteem van het Kastenhuis, voorzien van veel slimme opberghulpjes, krijgt alles in huis of op kantoor een plaats.

Lange levensduur

Een op maat gemaakte kast van kastenspecialist Het Kastenhuis is een aankoop met een lange levensduur waar van weerskanten goed over nagedacht wordt. Uw wensen gaan over het gebruik en de functionaliteit van de kast; onze oplossingen zijn die van een kastenspecialist die weet hoe je gebruikerswensen omzet in maatwerktoepassingen. U zult enthousiast zijn over ónze participatie in úw domein!

De kosten

Kasten op maat zijn door de grote verscheidenheid van de materialen , de grootte en de indeling niet op één prijs vast te leggen. Maar wij beloven u: we gaan samen met u op weg om voor úw budget de meest optimale kast op maat in uw situatie te ontwerpen. Een kast op maat waarvan u tot in lengte van jaren plezier zult hebben!

 

Bekijk eens onderstaand introductiefilmpje door erop te klikken.