Het Kastenhuis Vijf-stappenplan

Unieke wensen vragen om unieke oplossingen, wij noemen dat het vijf-stappenplan.

Het Kastenhuis heeft voor iedere wens één of meer oplossingen waarin persoonlijke smaak, het interieur, de ruimte en de functionaliteit optimaal tot uitdrukking worden gebracht. Iedere geleverde kast is uniek in het opbergen en organiseren van uw zaken die past bij uw manier van leven.

Het design en gebruiksgemak staan in de keuze van oplossingen voorop. We kunnen kiezen uit een enorm scala van stijlen en basisvormen, kleuren, materialen, grepen, interieurs en accessoires. Al pratend en onderzoekend komen we samen tot de ideale oplossing voor ú in úw woning of bedrijf.

In vijf stappen naar uw droomkast!

stap1

Stap 1 – het kennismakingsgesprek
In het kennismakingsgesprek met een van onze medewerkers bespreken we uw wensen en ontwerpen we met u samen uw individuele en unieke kast.

stap2

Stap 2 – een driedimensionaal ontwerp
Met behulp van ons eigen tekenprogramma realiseren wij een 3d visualisatie zodat u een realistisch beeld krijgt van de kast en alle opties. Daarbij kunnen wij u vrij gericht een indicatie geven van de prijs.

stap4

Stap 3 – opmeten bij u thuis
Om te zorgen dat uw droomkast ook exact past in uw kamer, komt een geschoolde medewerker bij u thuis alle maten nauwkeurig opmeten en verwerkt deze in het tekenprogramma tot een definitief voorstel.

stap3

Stap 4 – levering volgens afspraak
Uw kast wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ondanks dit maatwerk kunnen wij uw kast binnen zes tot acht weken leveren op de afgesproken datum.

stap5

Stap 5 – de montage
Onze schuifdeuren en kastinterieurs worden door vakkundig opgeleide medewerkers gemonteerd. Pas als uw kast perfect geplaatst is en alles functioneert naar uw wensen is onze monteur klaar en zijn wij als Kastenhuis team tevreden.