Hangende kasten

Het Kastenhuis heeft diverse vormen, indelingen en stijlen hangende kasten. In de vorm van een dressoir is dit een praktische manier om al uw spullen in op te bergen. Wanneer u kiest voor een wandmeubel, kunt u dit gebruiken om juist uw mooie decoratieve spullen mee tentoon te stellen. Dit komt er al gauw erg strak uit te zien. Wandkasten die hangend zijn, zijn een praktische en stijlvolle oplossing voor in elke kamer van uw huis. Dit aangezien deze meubelstukken op verschillende plekken kunnen worden gehangen en erg makkelijk kunnen worden gecombineerd met andere meubelstukken. Hangende kasten zijn wat dat betreft erg ruimtelijk en een lust voor het oog!

Hangende kasten worden steeds populairder en zijn in vele huishouden terug te vinden, doordat je op een slimme manier ruimte kunt besparen. Daarbij ziet dit er ook erg fraai uit en zijn ze in ieder kamer goed toepasbaar. Onze hangende kasten zijn in verschillende stijlen te ontwerpen en de mogelijkheden voor materiaal zijn ook uiteenlopend van hout tot RVS.

Toepassing hangende kasten

De kasten kunnen op twee manieren worden opgehangen. Namelijk door middel van wandpanelen of met blind opgehangen planken. De tweede oplossing geeft u de mogelijkheid om bergruimte op een meer functionele en tevens decoratieve manier toe te passen. Wilt u een hangende kast die afwijkend is aan een standaard dressoir of wandmeubel? Dat is geen probleem, geen idee is voor ons te gek. Een hangende tv kast of een badkamerkastje nodig? Vraag gerust om meer informatie over al onze mogelijkheden.