Garderobekast laten maken

Een garderobe is vaak een rommelplek waar van alles wordt gestald. Geen wonder want wie denkt er nou serieus na over een garderobe? Een garderobe is meestal niet meer dan een uitgebreide kapstok, eventueel uitgebreid met een kastje of een onduidelijk tafeltje. Maar echte garderobekasten waarin alle mogelijkheden optimaal worden benut, zie je niet zo vaak.

De mogelijkheden van een garderobekast op maat

Een garderobekast op maat lijkt misschien wat over de top, maar is hij er eenmaal dan ben je blij dat je ‘m hebt. Er is bijna geen kleinere kast waarmee je op zo’n kleine ruimte van je huis zóveel kleine ergernissen op kunt lossen.

De slimme opberghulpjes die je er bij kunt gebruiken zorgen ervoor dat de entree van je huis er opgeruimd uitziet. In onze ontwerpen creëren we een plek voor al die spullen die doorgaans óveral en ongeveer belanden, gewoonweg omdat er geen plek voor was.

IMG_1851 (640x480)IMG_1850 (640x480)

Een garderobekast op maat is als een warm welkom voor je gasten; het is het eerste plekje in het huis waar ze hun spullen achterlaten en in jouw wereld stappen.  Hun jassen, hoeden shawls en handschoenen komen niet zomaar ergens terecht maar hebben een plaats; de garderobekast. Het eerste gevoel van comfort die je jouw  gasten biedt en waarmee je ze welkom heet in jouw huis.

IMG_1853 (480x640) IMG_1849 (480x640)

De uitvoering

Wij hebben een enorme keuze in materialen, kleuren en accessoires om je garderobekast op maat niet alleen functioneel te maken maar ook een mooi geheel te laten zijn met de entree van je huis. Naast hang- en legmogelijkheden voor kleding, shawls, handschoenen, hoeden en mutsen kunnen we een ladeblok integreren in uw garderobekast op maat voor het opbergen van zomer en winterspullen, een spiegel en passende verlichting in de vorm van spots of LED-verlichting. Verder kunt u ook nadenken over of u het liefste een garderobekast met draaideurkasten heeft of een garderobekast met schuifdeuren.

De kosten

Garderobekasten op maat zijn door de grote verscheidenheid van de materialen , de grootte en de indeling niet op één prijs vast te leggen. Maar wij beloven jou dat wij samen op weg gaan om voor jouw budget de meest optimale garderobekast in jouw situatie te ontwerpen. Een garderobe waarvan je tot in lengte van jaren plezier zult hebben!