Draaideurkasten op maat

Slaapkamer

Draaideurkasten voldoen aan het klassieke beeld van een kast. Draaideuren geven uw kast meteen een duidelijke indeling.  Achter elke deur van de draaideurkast  heeft u de inhoud geordend op thema. Herengoed, damesgoed, beddengoed enzovoort. In dit geval spreken we dus over de draaideurkast op maat voor de slaapkamer.

TEMPO ARMADI 2010_pag_109TEMPO ARMADI 2010_pag_125TEMPO ARMADI 2010_pag_108_sx

Kantoor

Die efficiënte indeling geldt natuurlijk ook indien u een draaideurkast laat maken voor kantoorgebruik. Achter elke deur liggen de zaken opgeborgen volgens de thema’s die u heeft bedacht.

Een goed doordacht ontwerp van uw kast is een garantie dat iedere vierkante centimeter van de beschikbare ruimte in uw interieur benut wordt. De organisatiegraad van uw kantoor begint en eindigt bij de opbergmogelijkheden voor de zaken  die u dagelijks gebruikt.

TEMPO ARMADI 2010_pag_091 TEMPO ARMADI 2010_pag_162

Woonkamer

Draaideurkasten in de woonkamer zijn een perfecte hulp voor de dagelijkse orde in de woonkamer. Serviesgoed, speelgoed, glaswerk, boeken, uw tv en geluidsinstallatie, maar ook ruimtes voor decoratie, fotolijstjes, spellen, noem maar op. Een draaideurkast op maat is een uitkomst voor een dynamisch gezin, want alles heeft zijn plek.

pag 080IMG_1387

Orde scheppen, beeld bepalen

Een draaideurkast op maat schept in de eerste plaats orde en kan daarnaast zowel een beeldbepalend element als ook een rustgevend element in uw woonkamer, uw kantoor of slaapkamer zijn.

Onze draaideurkasten zijn uniek alleen al door de verscheidenheid in materialen kleuren en structuren waaruit de deuren van een draaideurkast kunnen worden gemaakt; de variatie is haast oneindig! Wat ook oneindig is; de indeling. Want die bepaalt u helemaal zelf; wij voeren het plan, úw plan, tot op de millimeter nauwkeurig uit.

pag 171 pag 170

Wat kost het

Draaideurkasten op maat zijn door de grote verscheidenheid van de materialen , de grootte en de indeling niet op één prijs vast te leggen. Maar wij beloven u: we gaan samen met u op weg om voor úw budget de meest optimale kast te ontwerpen. Een draaideurkast waarvan u tot in lengte van jaren plezier zult hebben!

IMG_2192 20140114_140224