Boekenkast op maat

Terwijl de digitale revolutie nog lang niet is uitgewoed, willen steeds meer mensen een boekenkast op maat in huis. Niet zo vreemd natuurlijk, want veel mensen zijn nog opgegroeid met boeken, kranten en tijdschriften van papier. En wie met de geur van papier groot is geworden, blijft er altijd van houden. ’t Ruikt zo heerlijk en doet denken aan de warmte en gezelligheid van vele generaties voor ons.

boekenkast03 pag 068-069

Boekenkasten worden in het Nederlandse interieur per traditie niet alleen voor boeken gebruikt. Veel Nederlandse huishoudens gebruiken boekenkasten ook voor een deel als bergmeubel en als decoratiewand. Want u heeft ontzettend veel mogelijkheden met een bibliotheekkast op maat! Zo kunt u de uitvoering van de kast prachtig aan laten passen aan uw interieur. De boekenkast op maat biedt alle ruimte in de vorm van kastjes, ladeblokken en open vakken voor uw boeken, albums, cd- en platencollecties, spelletjes en uw mooiste beeldjes en verzamelingen. Zelfs uw televisie kan worden ingebouwd.

boekenkast op maat laten maken

Uw op maat gemaakte boekenkast kan op veel verschillende manieren worden uitgevoerd. Geen enkele boekenkast is gelijk en dat is nou juist het mooie. De kast die wij voor u maken is uniek en precies zoals u het zich had voorgesteld. De verschillende programma’s van onze leveranciers bieden een enorme keuze in kleuren, materialen, plankdiktes, ladeblokken, opberghulpjes, combinatiemogelijkheden en, naar wens, afsluitbare kastjes.

pag 064 pag 062-063

Staand, hangend, of een boekenkast met deuren

Onze op maat gemaakte boekenkasten kunnen met of zonder deuren worden uitgevoerd. Ze kunnen tot aan het plafond reiken, op de vloer staan of aan de muur hangen. Indien nodig kunnen ze zelfs onder een schuin dak worden geplaatst. Alles is mogelijk, bijvoorbeeld ook diepteverschillen. Onze boekenkasten op maat zijn uniek

Ambachtelijk en tóch bij de tijd

Onze ambachtelijke benadering onderscheidt ons van anderen. Onze moderne boekenkasten op maat zijn geen confectie maar wel gemaakt met behulp van bestaande programma’s, aangevuld met ouderwets meubelmakerswerk. Vreemde hoeken, schuine muren, schoorstenen, ingebouwde stopcontacten en digitale aansluitingen? Geen enkel probleem voor het Kastenhuis. Wij kunnen alles maken.

pag 076-077 kast_schuindak02

De kosten

Omdat wij ons niet vastleggen op één programma maar er meerdere kunnen leveren en daarbij ook de oplossingen van onze eigen meubelmaker kunnen aanbieden, is er bijna geen vraag die wij niet kunnen beantwoorden. Óók budgettair gezien. Bij elke opdracht spannen wij ons in om bij de uitvoering ook aan uw budget te denken.

De grote verscheidenheid aan materialen, afmetingen en indelingen maakt onze boekenkasten op maat uniek. Daarom hanteren we ook geen vaste prijzen. Maar wij beloven u dat we samen met u de meest optimale boekenkast voor u ontwerpen die past binnen uw budget . Een bibliotheekkast op maat waar u tot in lengte van dagen plezier van zult hebben!