Badkamerkasten op maat

Nieuw bij Het Kastenhuis: een uitgebreid assortiment badkamermeubels in het hogere segment. Voor u op maat gemaakt, zoals dat standaard gebeurt bij Het Kastenhuis. Want dat is juist de reden waarom u naar ons komt: voor een badkamerkast of badkamermeubel op maat die van a tot z en tot in de kleinste details beantwoordt aan uw individuele voorkeuren en wensen. Voel u welkom in onze showroom in Nuth. Kom vrijblijvend langs, vertel ons uw ideeën en wij vertalen ze naar een badkamermeubel op maat volgens ons beproefde Vijf Stappen Plan.
Naast hoogwaardige maatwerk badkamermeubels, vindt u in onze collectie ook de exclusieve badkamers van het Belgische topmerk Dedecker.

Een functionele kast in de badkamer

Waar vroeger een eenvoudige wastafel met spiegel voldeed, stellen we tegenwoordig steeds meer eisen aan onze badkamer. En aan het centrale punt in onze badkamer: het badmeubel of badkamerkast. Op deze plek worden ‘s morgens en ‘s avonds, al dan niet onder tijdsdruk, een groot aantal activiteiten uitgevoerd. Wassen, tanden poetsen, scheren, opmaken. Het maakt dat een badkamermeubel naast mooi, vooral ook praktisch en ergonomisch in gebruik moet zijn. En voldoende ruimte moet bieden om toiletartikelen, handdoeken en andere spulletjes op te kunnen bergen. Alle eisen die u stelt, brengen wij voor u samen in een oplossing op maat.

De oplossing die bij u past

Wat voor uw badkamer de beste oplossing is, daarover denkt Het Kastenhuis graag met u mee. Dat kan een eenvoudige badkamer onderkast zijn, compleet met wasbak in een uitvoering die u aanspreekt. Of u kunt ook om efficiënt om te gaan met de ruimte gaan voor een hoge of halfhoge oplossing zoals de badkamer kolomkast. Natuurlijk vindt u in ons assortiment ook spiegelkasten en badkamerspiegels inclusief verlichting. Op het gebied van indelingen zijn de mogelijkheden ook erg uiteenlopend. En verder alle typen kasten die u nodig heeft om invulling te geven aan uw behoefte aan kast- en opbergruimte.

DeDecker badkamermeubels

Het Belgische bedrijf DeDecker uit Brussel is al 4 generaties lang een vooraanstaand producent van badkamermeubels en keukens. Passie voor design en oog voor functionaliteit vloeien samen in de ontwerpen, die geliefd zijn bij een groot publiek. Het Kastenhuis is trots om de badmeubelsvan Dedecker in het assortiment te mogen voeren.

De badkamercollectie van Dedecker kent een grote diversiteit in stijlen. Van hedendaags en tijdloos tot hip en modern. Van duurzaam en luxueus tot sober en functioneel. U kunt kiezen uit onderkasten, wastafelbladen, spiegelkasten, spiegelpanelen en kolomkasten die u dankzij de vele opties en afwerkingsmogelijkheden volledig naar uw hand kunt zetten.

Het programma van Dedecker is modulair opgebouwd uit kastelementen met afmetingen 30, 35, 40, 45, 50, 60 en 65 cm. Volstaan deze standaardafmetingen niet voor het inrichten van uw badkamer? In dat geval kunnen wij u toch verder helpen met een badkamerkast of badkamermeubel op maat.

Badkamermeubel laten maken?

U kunt ons altijd bellen (tel. 045 – 577 84 56), maar liever nog ontvangen wij u in onze showroom aan de Stationsstraat 149e in Nuth. Hier kunt u onder het genot van een kop koffie een aantal voorbeelden van onze kasten bekijken.

Bent u al een stap verder en wilt u een meubel of kast laten maken door ons? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dat kan telefonisch (tel. 045 – 577 84 56) of per e-mail (info@hetkastenhuis.nl).

Badkamermeubels op maat gemaakt

Dedecker badkamermeubels

DeDecker Frontvarianten

DeDecker Grepen

DeDecker Waskommen